FAQ items aan het laden...
Home/Café Bommel
Café Bommel2018-08-22T13:37:02+02:00
cafe bommel middelburg menu
cafe bommel middelburg menukaarten

Café Bommel Middelburg

Café Bommel heeft langzaam maar zeker een metamorfose ondergaan om zich opnieuw op de kaart te zetten. Alles krijgt een flinke update: nieuwe vloeren, nieuwe inrichting, nieuwe decoratie. Hier hoort uiteraard ook een frisse nieuwe huisstijl bij. De wens was om de lange historie van het café terug te laten komen in een strak jasje.

Drukwerk
Een geheel vernieuwde menukaart met een strakke frisse look. Een lange geschiedenis ontbreek niet bij Café Bommel. Het pand staat er al eeuwen en dat is iets om trots op te zijn. Daarom is ervoor gekozen om het prachtige historisch beeldmateriaal goed naar voren te laten komen in de uitingen, zoals visitekaartjes, menukaarten en buitenborden

Website
Op de nieuwe website staat informatie centraal. Bezoekers kunnen snel en makkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Niet alleen het menu en de contactgegevens om te reserveren springen eruit, ook de mogelijkheid om de vergaderzaal te huren is duidelijk aanwezig. En dit alles natuurlijk geheel responsive, zodat mensen ook via mobiele apparaten kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Bekijk de website op www.cafebommel.nl

cafe bommel middelburg mobiele website
cafe bommel middelburg
cafe bommel middelburg webdesign
cafe bommel menukaarten nacht van de nacht koningsdag
cafe bommel visitekaartje